Ons idee

Wij, initiatiefnemers Hans, Wieteke, David en Land of Seattle, hebben zich met elkaar verenigd in Vrienden van Wientjesvoort Zuid. Ons idee en streven is het terrein te verwerven als gemeenschapsgrond. Een stukje vrije aarde waar mens en natuur in harmonie elkaar kan ontmoeten. Aankomend seizoen is een verkenningstijd.

23 gedachten over “Ons idee”

 1. Lieve mensen,
  Ik ben benieuwd of er vijf vrouwen in een van de yurten mogen komen logeren in het weekend van 24 november. Het gaat om twee nachten.
  Groetjes!
  Iris

 2. Ik ontvang graag de nieuwsbrief.
  In de jaren 70 en 80 hier veel gekampeerd..ik zou er graag eens met mijn eigen kinderen heen willen.

 3. Hallo Wieteke,

  Ik geloof niet dat ik je al eens ontmoet heb. Ik ben de vriendin van Dick en hij heeft het al vaker over jullie gehad. Ook via hele andere wegen hoor ik van jullie plek. Erg leuk dat jullie deze plek leven in blazen! Ik was er al eerder, toen ik met Nomaden Stapvoets op pad ben geweest, alweer een tijdje terug. Het is een mooi terrein, al zijn er veel wegen rond om, het ademt toch rust uit en het is goed bereikbaar en dat is best belangrijk, vind ik.

  Ik ben mijn eigen woonwagen aan het bouwen. Het is een heel lief huisje geworden, aparte vormgeving, kleuren ge├»nspireerd door de natuur. Op dit moment sta ik op een camping in Brabant, doe hier veel aan tuinieren waardoor de diversiteit hier behoorlijk is gegroeid. Ik houd van de rust die hier is. Dat is heerlijk. Maar ik mis het gezamenlijke werk. Ik zie mezelf wel terug in jullie idee├źn en wil graag eens komen kennismaken. Hoeveel jaarplaatsen hebben jullie nog?

  En wanneer is de zomerweek? Dat is toch ook binnenkort? Zal ik dan komen of is het rustiger kletsen als ik een andere keer kom?

  Hartelijke groet,
  Alowieke van Beusekom

  PS In de website kun je onder het kopje “Bouwen” mijn woonwagen zien, foto’s, filmpjes, bouwtekeningen. Ik schrijf ook verhalen en gedichten en maak tekeningen.

  1. Hoi Alowieke.
   Wieteke heeft veel werk op de camping nu en is een grote ger aan het opzetten. Ik doe wat administratieve en pr klusjes voor haar en Wientjesvoort. Er is op het moment veel vraag naar jaarplaatsen dus er wordt opnieuw over gedacht wat we daarmee willen. De zomerweek is vanaf morgen tot en met de 12e. Je bent natuurlijk van harte welkom om deze week kennis te maken met de plek en de mensen die er zijn, juist heel prima. Misschien jebben jullie al telefonisch contact gehad hierover in de tussentijd dan is dot berichtje dubbelop. Als je van plan bent om te komen dan tot snel, Foekje

 4. Hallo Wieteke,

  Fijn als je mij ook op de hoogte kunt houden. Ik heb als kind hier een fantastische tijd beleefd in het prachtige bos en de mooie zandkuil. Het lijkt me heel mooi hier weer eens terug te kunnen komen. Wat fijn dat het bos zijn originele karakter blijft behouden.

 5. Wij willen ook graag op de hoogte gehouden worden.
  Wij zijn Eric(47) en dochter van 11 jaar

  Groet
  Eric en Feline

 6. Hoi Wieteke,
  Wij hebben even met elkaar gesproken tijdens de wijnnacht bij de buurman. Ik ontvang graag de nieuwsbrief.
  Groetjes, Leanne

 7. Wat is het goed om Camping Wientjesvoort te heroperen. Heb jaren met een tourcaravan er gestaan. Het was er heerlijk vertoeven en de gastvrijheid van de Baron en Baronesse von Mengden -Heydebreck was fantastisch. Heb er hele goede herinneringen aan. Helaas ben ik niet meer in het bezit van een caravan. Zijn er nu te huur?

   1. Goedenavond Wieteke,
    Ik zou graag met mijn vriendin en zoon van 2,5 jaar bij jullie komen logeren. Is de yurt beschikbaar voor een midweek, weekend, halve week, maakt niet uit. In de periode van 21 juli – 20 augustus.
    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
    Mvg. Arne Pons

 8. Hoi, wandelde gisteren langs de camping..
  Ziet er super uit.
  Ben benieuwd naar de plannen. Ontvang graag een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
  Groet!
  Eva

 9. Hallo allemaal.
  Is er al nieuws over de mogelijkheden voor de komende jaren.
  Zou erg graag komend seizoen met de caravan komen kamperen. Wist tot voor kort niet van jullie bestaan, maar nu ik erover gelezen heb is het voor mij duidelijk de aangewezen plek om te zijn.

  Hoop echt dat dit prachtige initiatief van jullie verder gaat.
  Hartelijke groet
  Annelise

 10. Tof, als jullie t leuk vinden kom ik graag eens een weekend met mijn Pottebak spullen om kinderen en volwassenen eens te laten genieten van al dat gedraai en gespetter.
  Grtz k

  1. Hoi Marta,

   leuk dat je interesse hebt! Ik heb je collega Dick ook gesproken gisteren. Iniedergeval kom ik met nog een van onze ‘groep’ om op 23 april een verhaaltje erover te vertellen. En misschien kan daarna, of juist al komend ZOZ een stukje in het krantje. Ik weet dat 10 april een deadline is voor nieuwe ZOZ (klopt dat?) Als je wilt kunnen we bellen? of Afspreken? Jullie zijn zeker welkom op de plek Wientjesvoort zuid. Alles in ontwikkeling. Binnenkort zweethutceremnies en een familie week eerste week mei.

   Groetjes! Tot gauw,
   Wieteke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *