Meedoen?! en nieuws(brief)

IMG_5405-1Jaa! graag! En…er is van alles te doen! En te geven. In de vorm van eigen idee/workshop/vraag, mail even met een van ons.

Je kunt op dinsdagen en op de laatste zaterdag van de maand komen helpen om Wientjesvoort verder uit te bouwen. We denken er over om een grote ger neer te zetten als huiskamer waarin we activiteiten die aansluiten aan het karakter van Wientjesvoort kunnen laten plaatsvinden

Je commitment aan de plek en het idee is veel. Word vriend,

maar ook  meedoen kan! Bel Hans, 06-27320881

Vanaf november werken we iedere dinsdag samen me de jaargasten,inspirerend hoeveel werk er op een dag met elkaar verzet kan worden.
Grofvuil slingert niet meer rond maar ligt verzameld in een container. Er is een afvalhoek gebouwd. Het sanitairgebouw is in natuurlijke sfeer opgeknapt. Er wordt gesnoeid, we proberen al het regenwater af te voeren..
Er zijn ideeën om van snoeihout allerlei spellen te maken, zoals jenga, damstenen en/ of domino zodat we er nog steeds plezier van kunnen beleven.
De omgezaagde boom helpen ons met een mooie bank bij de centrale vuurplaats. Zullen we een totempaal maken van de boom die door de donder doorklieft is en daarna door de storm tot op 4 meter hoogte afgebroken? Wie helpt?
De paarden kijken met belangstelling toe wat er allemaal gebeurd ….